Portret ‘Zet jezelf op nr 1’

“Wanneer was de laatste keer dat jij jezelf op nummer 1 hebt gezet? Dat je iets deed dat helemaal voor jou alleen was. Een moment helemaal voor jou.”

‘Zet jezelf centraal’

Ken je dat gevoel? Je neemt je voor om iets voor jezelf te doen. Iets waar je heel blij van wordt; een boek lezen op de bank, een wandeling in het bos of een fotoshoot om te ervaren hoe mooi je bent.

Je zet het op je to do lijstje, maar om de een of andere reden zijn er altijd andere dingen die voorrang hebben. Zo verdwijnt je goede voornemen naar de onderkant van je lijstje en voor je het weet is de dag voorbij en is alles gedaan, behalve datgene wat jou echt blij maakt. Hoe komt dat toch elke keer?

Wat gaat er mis?

Kies voor jezelf

Je wil wel, maar hebt geleerd dat er eerst gewerkt moet worden voor er gespeeld mag worden. Dat is je al van jongs af aan verteld en daar handel je nog steeds naar. Het huis moet aan kant, het werk moet af, en de mensen om je heen moeten geholpen zijn. Ergens onderaan deze lange lijst van taken sta je zelf. Is dat wat je wil?

Benieuwd wie jou voor zijn gegaan?

Hoe gaat het in zijn werk?

Het voorgesprek

Voorafgaand aan de fotoshoot maken we een afspraak voor een telefoongesprek. Hierin bespreken we je wensen en ben ik vooral heel benieuwd naar wat je verwacht van de fotoshoot

De fotoshootdag

De fotoshootdag kom je naar mijn studio en starten we met een kopje koffie of thee met iets lekkers, terwijl je geniet van de visagie. Dit is echt even een moment voor jezelf. Daarna gaan we aan de slag met het maken van je mooiste foto’s. Het is heel normaal als je zenuwachtig bent, dat hoort erbij. Ik weet zeker dat die zenuwen snel zullen verdwijnen als de eerste foto’s zijn gemaakt, of zelfs al in de stoel tijdens de visagie.

Je hoeft niet af te vallen of ervaring te hebben als model. Je bent precies goed zoals je bent en ik doe alle poses voor, waar nodig.

De foto onthulling

Na afloop van de fotoshoot is het tijd om te ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl ik de foto’s selecteer en voor je klaarzet. Als de foto’s klaarstaan, kun je deze komen bekijken in de kleine bioscoop. Ik help je bij het kiezen van je mooiste beelden.

Dit is wat je ontvangt

– Visagie voor 1 persoon.
– Een hele ontspannen fotoshoot voor 1 persoon van 1 á 1,5 uur in de studio.
– Meerdere kledingwissels.
– Koffie/thee en wat lekkers.
– Na de fotoshoot is er een foto onthulling.
– Gratis parkeren, er is genoeg ruimte voor de studio.

Jouw investering

Een fotoshoot is heel persoonlijk. Wij maken dan ook voor iedere klant een eigen plan en daar hoort een prijs op maat bij. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.
© 2023 Flitsend Beeld • Ontwerp door:
Online Assistants