Moeder & Dochter fotoshoot

Om de speciale band tussen moeder en dochter te vieren, heb ik de Moeder & Dochter fotoshoot in het leven geroepen. In deze fotoshoot staat de verbinding met elkaar centraal. Het wordt een moment om samen van te genieten en ondertussen prachtige foto’s te maken.

Moeder & Dochter

~ Je bent prachtig van buiten en van binnen ~

Om de speciale band tussen moeder en dochter te vieren, heb ik de Moeder & Dochter fotoshoot in het leven geroepen. In deze fotoshoot staat de verbinding met elkaar centraal. Het wordt een moment om samen van te genieten en ondertussen prachtige foto’s te maken

Ben je geïnteresseerd in deze fotoshoot klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Hoe gaat het in zijn werking?

Het voorgesprek

Voorafgaand aan de fotoshoot neem ik contact met jullie op via de telefoon. Hierin maken we kennis en bespreken we jullie wensen. Ik adviseer jullie over de kleding en over wat je nog meer mee zou kunnen nemen.

De fotoshootdag

Jullie komen naar mijn studio en we starten met een kopje koffie of thee met iets lekkers om te landen en kennis te maken met elkaar. Daarna gaan we aan de slag met het maken van jullie mooiste foto’s. Het is heel normaal als je zenuwachtig bent, dat hoort erbij, maar ik weet zeker dat die zenuwen snel zullen verdwijnen als de eerste foto’s zijn gemaakt.

Je hoeft niet af te vallen of ervaring te hebben als model. Je bent precies goed zoals je bent en ik doe alle poses voor waar nodig. We maken foto’s van jullie samen en van ieder apart.

De foto onthulling

Na afloop van de fotoshoot is er ruimte voor jullie om bij te kletsen en te ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl ik de foto’s selecteer en voor jullie klaarzet. Als de foto’s klaar staan, kunnen jullie deze komen bekijken op een groot scherm. Ik help jullie bij het kiezen van jullie mooiste beelden.

Dit is wat je ontvangt

– Een hele ontspannen fotoshoot in de studio van om en nabij 1,5 uur.
– Naar wens meerdere kledingwissels.
– Koffie/thee en wat lekkers.
– Tijdens de foto onthulling een lekker drankje en hapje.
– Gratis parkeren, er is genoeg ruimte voor de studio.

Jouw investering

Een fotoshoot is heel persoonlijk. Wij maken dan ook voor iedere klant een eigen plan en daar hoort een prijs op maat bij. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Zijn jullie enthousiast geworden?

ZIjn jullie enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in en ik neem contact met je op.

Wat vinden klanten van ons?

Bij Saskia is het meer dan alleen fotografie, het is ook de beleving er omheen. Ik voelde mij op mijn gemak in de studio en door Saskia haar open houding, enthousiasme en creatieve ideeën kijk ik terug op een gezellig middag. Naast de prachtige foto’s heb ik er ook een waardevolle ervaring en herinnering aan overgehouden!
Gea Maring
Saskia, de fotografe van Flitsend Beeld, heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik zag erg op tegen een fotoshoot om mezelf in beeld te brengen. Zij wist me echter op mijn gemak te stellen en in no time het beste in mij naar boven te halen. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. En ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Vooral omdat ze naar het hele plaatje kijkt. De omgeving, maar zeker niet in de laatste plaats degene waar het om gaat.
Lia Versteegh
Fantastische shoot bij Saskia gehad. Helemaal relaxed, super gezellig en ontspannen. Echt een aanrader, ook voor als je dit nog niet vaker gedaan hebt. Saskia stelt je op je gemak en zorgt dat je gewoon jezelf kunt zijn.
Marjef van Muijlwijk
Saskia is een fantastische fotografe. Ze heeft ontzettend veel creatieve ideeën en fotografeert echt prachtig. Er is een hele gezellige leuke sfeer en hebt een erg leuke middag! Saskia zorgt ervoor dat elke foto echt prachtig is en je ontzettend vrolijk naar huis gaat. Zelf kon ik niet wachten op de resultaten. Toen ik ze kreeg was ik er zo ontzettend blij mee. Voor mij is zij een van beste waar ik mee heb gewerkt!
Anna Grootveld
© 2023 Flitsend Beeld • Ontwerp door:
Online Assistants