Over mij

Saskia is een bevlogen ondernemer in hart en ziel. Op haar 17de kocht ze van het geld wat ze zelf had verdiend, haar eerste echte camera. Daarmee experimenteerde ze en stond ze veel in de doka, om zelf haar rolletjes te ontwikkelen en af te drukken. ‘Dat proces van zelf ontwikkelen en de foto tevoorschijn zien komen is echt magisch’, aldus de fotografe.

“Voel je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek”

Wil je vrijblijvend kennis maken? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in, dan maken we een afspraak om te bellen.

De volgende stap

Na jaren van hobbymatig fotograferen heeft ze uiteindelijk in 2011 de stap gezet naar de professionele fotografie. Ze volgde een opleiding en schreef zich in bij de KvK. In 2014 zei ze haar baan in het onderwijs op om fulltime te gaan ondernemen. Sinds kort heeft ze een nieuwe studio in Klarendal.

Ze is 45 jaar, getrouwd, moeder van 3 en woonachtig in Arnhem. Saskia gaat graag op avontuur, leest of luistert graag een boek of maakt een lange wandeling onder het genot van een goed gesprek.

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel in het leven van Saskia, zowel zakelijk als privé. Ze is een echt familiemens, houdt ervan om samen te zijn en gezellig te eten. Sporten doet ze veel, voor een gezond lijf en een leeg hoofd.

Afgelopen jaar heeft Saskia een NLP opleiding gevolgd. Ze gebruikt die kennis nu tijdens de fotoshoots door haar klanten een hele fijne ervaring in de studio te geven.

Mijn missie!

Mijn missie is om de wereld mooier te maken met mijn kunst. Dat mensen kunnen verstillen voor de werken die ik maak. Door te spelen met licht creëer ik een beeld waar ze voor tot stilstand kunnen komen, al is het maar heel even. Het mooiste vind ik altijd als mensen echt even gaan zitten voor een kunstwerk om het helemaal in zich op te nemen. Ik neem ze mee in mijn kijk op de wereld met mijn portretten. Buiten dat ik de mensen graag wil laten genieten van mijn werk,
draag ik ook mijn kennis en kunde over aan iedereen die meer wil leren over het gebruik van licht in de studio. Van beginner tot gevorderden, iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. Wat ik het allerliefst doe, is het creëren van niets naar iets. Als ik met een model aan de slag ga in de studio en het verschil zie tussen het meisje of de vrouw die binnenkomt en de foto die ik daarvan maak, dat is zo’n verschil. Dat creëren maakt mij echt gelukkig. Alles komt dan samen. Ik word daar heel blij van.
© 2023 Flitsend Beeld • Ontwerp door:
Online Assistants