De boudoir beleving

“Je bent mooi, precies zoals je bent. En dit mag je laten zien! Aan jezelf, aan je partner en aan de hele wereld!”

‘Je bent prachtig’

We zijn op niemand zo kritisch als op onszelf. Te grote neus, te dikke billen, te pluizig haar. Het is niet gauw goed genoeg. En we verstoppen ons lijf vaak onder verhullende kleding, om maar niets te hoeven prijsgeven.

‘Wees jezelf’

Blijf wie je bent! Niemand kan je veranderen. Je bent zoals je zelf bent. Wees er trots op!

Kies voor jezelf

Maar wat nou als je anders naar jezelf gaat kijken? Veel zachter en liefdevoller. Dat je elke ochtend wakker wordt en naar je stralende zelf kijkt aan de muur. Dan wordt je toch iedere ochtend met een glimlach op je gezicht wakker?

Wil je liever nog iets meer weten over hoe zo’n dagdeel eruit ziet? Lees dan verder

Kies voor jezelf

Voorafgaand aan de fotoshoot maken we een afspraak voor een telefoongesprek. Hierin bespreken we je wensen en ben ik vooral heel benieuwd naar wat je verwacht van de fotoshoot.

De fotoshootdag

De fotoshootdag kom je naar mijn studio en starten we met een kopje koffie of thee met iets lekkers, terwijl je geniet van de visagie. Dit is echt even een moment voor jezelf. Daarna gaan we aan de slag met het maken van je mooiste foto’s. Het is heel normaal als je zenuwachtig bent, dat hoort erbij. Ik weet zeker dat die zenuwen snel zullen verdwijnen als de eerste foto’s zijn gemaakt, of zelfs al in de stoel, tijdens de visagie.

Je hoeft niet af te vallen of ervaring te hebben als model. Je bent precies goed zoals je bent en ik doe alle poses voor, waar nodig.

De foto onthulling

Na afloop van de fotoshoot is het tijd om te ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl ik de foto’s selecteer en voor je klaarzet. Als de foto’s klaarstaan, kun je deze komen bekijken in de kleine bioscoop. Samen kiezen we je mooiste beelden uit.

Dit is wat je ontvangt

– Visagie voor 1 persoon.
– Een hele ontspannen fotoshoot voor 1 persoon van 1,5 á 2 uur in de studio.
– Meerdere kledingwissels.
– Koffie/thee en wat lekkers.
– Na de fotoshoot is er een foto onthulling waarin je jouw mooiste foto’s kiest.
– Gratis parkeren, er is genoeg ruimte voor de studio.

Jouw investering

Een Boudoir fotoshoot is heel persoonlijk. Wij maken dan ook voor iedere klant een eigen plan en daar hoort een prijs op maat bij. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Wat vinden klanten van ons?

Bij Saskia is het meer dan alleen fotografie, het is ook de beleving er omheen. Ik voelde mij op mijn gemak in de studio en door Saskia haar open houding, enthousiasme en creatieve ideeën kijk ik terug op een gezellig middag. Naast de prachtige foto’s heb ik er ook een waardevolle ervaring en herinnering aan overgehouden!
Gea Maring
Saskia, de fotografe van Flitsend Beeld, heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik zag erg op tegen een fotoshoot om mezelf in beeld te brengen. Zij wist me echter op mijn gemak te stellen en in no time het beste in mij naar boven te halen. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. En ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Vooral omdat ze naar het hele plaatje kijkt. De omgeving, maar zeker niet in de laatste plaats degene waar het om gaat.
Lia Versteegh
Lia Versteegh
Fantastische shoot bij Saskia gehad. Helemaal relaxed, super gezellig en ontspannen. Echt een aanrader, ook voor als je dit nog niet vaker gedaan hebt. Saskia stelt je op je gemak en zorgt dat je gewoon jezelf kunt zijn.
foto wit close up
Marjef van Muijlwijk
Saskia is een fantastische fotografe. Ze heeft ontzettend veel creatieve ideeën en fotografeert echt prachtig. Er is een hele gezellige leuke sfeer en hebt een erg leuke middag! Saskia zorgt ervoor dat elke foto echt prachtig is en je ontzettend vrolijk naar huis gaat. Zelf kon ik niet wachten op de resultaten. Toen ik ze kreeg was ik er zo ontzettend blij mee. Voor mij is zij een van beste waar ik mee heb gewerkt!
foto anna close up
Anna Grootveld
© 2023 Flitsend Beeld • Ontwerp door:
Online Assistants